Hauskins – Split Level Landscape

Hauskins Property Happy Valley Oregon

    Split-level landscape taken to new levels!

    These homeowners were juggling the idea of moving or staying in their home… As you can see – they decided to renovate the one they owned, extending it out the backdoor by adding a room! An Outdoor Room that is!

    The long generous hardscape deck accommodates an outdoor living room & grill island bar, dining area, hot tub corner, and putting green. At the far end nestled against the fence, they thought of a dog run for a very important member of the family, and for extra fun, a slate stairway climbs to the second story hangout – a firepit with lounge area.

    The gazebo worked so well in this space changing the seemingly narrow deck into a just-the-right fit living area. The window pane fireplace makes the room even larger when we are able to see through to the other side. The private retreat 2-Seater is a spot to grab for chit-chat.

    The kids can take it to the top level when they have friends over. Up, up, up the slate stairway to the firepit with a cozy wood fire, smores, and a view for days!

    We think these homeowners made a great decision. The Happy Valley neighborhood is ideal for kids to grow up in…. and the extended living area will be an entertainment space to share with friends year after year.

    Enjoy the fun & laughter ahead Hauskins!

    Title

    Hauskins
    Before & During Landscape Construction